top of page

Alternatief voor Djembe workshop

Als je een voorliefde voor percussie hebt of al eerder een Djembe workshop hebt gevolgd, is het volgen van een workshop bij Farid Sheek vast en zeker iets voor jou. Deze Iraanse muzikant speelt al van kleins af aan op een Perzisch instrument dat de ‘daf’ wordt genoemd. Het spelen op dit percussie-instrument is vergelijkbaar met het spelen van een Djembe, maar net even anders. Farid kan met zijn instrument een middag verzorgen die veel weg heeft van een Djembé workshop op locatie of een Djembe workshop thuis. Als je een bijzondere muzikale middag wilt beleven en eens een alternatieve Djembé workshop wilt doen, ben je bij Farid aan het juiste adres.

Iedereen kan meedoen aan deze workshops en ook kinderen zijn welkom. Hiervoor heeft Farid een speciale workshop voor kinderen ontwikkeld. Ongeacht je leeftijd kan je meedoen en de daf leren te bespelen. Zo maak je kennis met vaardigheden waarvan je waarschijnlijk niet eens wist dat je ze had, in één middag.  

Iraanse Djembe workshop met Farid

De daf kunnen we ook wel een Iraanse Djembé noemen. Het is een percussie-instrument dat ook door onervaren spelers snel op een leuke manier bespeeld kan worden. Een Iraanse Djembé workshop kan thuis worden gegeven, of op locatie. Bijvoorbeeld op kantoor of op een andere inspirerende plek. Samen een nieuw instrument leren bespelen? Geef dan de workshop cadeau aan een vriend of geliefde.

Een workshop Djembé van Farid kun je heel eenvoudig boeken via deze website. Benieuwd naar Farid en zijn verhaal? Op zijn website lees je meer over hem en zijn Iraanse achtergrond. Tijdens de workshop brengt Farid natuurlijk ook wat van zijn eigen muziek ten gehore, en kun je je laten inspireren. Naast het geven van workshops treedt Farid ook regelmatig op met grote orkesten en andere solisten. Hij is een zeer begenadigd musicus en weet elk publiek te betoveren met zijn klanken. Dat doet hij ook tijdens de workshop, bijvoorbeeld de Djembe workshop op locatie of een Djembe workshop thuis.

Nieuwe percussie ontdekken

Met percussie-instrumenten kun je ontzettend mooie klanken voortbrengen, vooral als je dit in samenspel doet. Een Iraanse Djembé workshop die je samen volgt met vrienden of bekenden, kan een enorm saamhorigheidsgevoel oproepen. Daarnaast is het leuk om kennis te maken met Iraanse muziek en de daf. Ook als je geen kennis hebt van muziek kun je deze workshop volgen. Je hoeft voor dit instrument namelijk geen noten te kunnen lezen!

Ook ervaren muzikanten zijn welkom. Door nieuwe percussie en nieuwe muzieksoorten te ontdekken, kan ook een ervaren musicus zijn eigen muziek verbeteren. Vooral het ritmegevoel dat zo essentieel is bij het bespelen van percussie, wordt aangesproken tijdens de workshop Djembe met Farid. Natuurlijk draait het niet alleen om leren, maar vooral om samen plezier en muziek maken bij deze Iraanse workshop Djembe.

Wil je meer weten of meteen boeken? Neem vandaag nog contact op via de mail op info@faridsheek.com of bel naar 06 42 26 97 60.

Wil je meer weten? Wij vertellen het je graag.

Bedankt

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page