top of page

Sat, May 18

|

Universel Murad Hassil

Soefi tempel met Avi Adir

PeaceConcerts organiseert concerten op bijzondere lokatie,s met muzikanten die zich met name richten op mystieke,devotionele,meditatieve en kunstzinnige muziek uit alle culturen. Te gast zijn topmuzikanten/kunstenaars Avi Adir en Farid Sheek.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Soefi tempel met Avi Adir
Soefi tempel met Avi Adir

Time & Location

May 18, 2019, 6:00 PM – 10:00 PM

Universel Murad Hassil, Zuidduinseweg 5, 2225 JS Katwijk aan Zee, Nederland

About the event

PeaceConcerts organiseert concerten op bijzondere lokatie,s met muzikanten die zich met name richten op mystieke,devotionele,meditatieve en kunstzinnige muziek uit alle culturen.

Te gast zijn topmuzikanten/kunstenaars Avi Adir en Farid Sheek.

Avi Adir:

Avi Adir, oorspronkelijk afkomstig uit Israël, een unieke expressieve authentieke zanger en multi-instrumentalist. Reist over de wereld, zonder zich te identificeren met een natie of een land.

Zijn muziek komt voort uit de kern van het hart, met een emotionele diepe uitdrukking van de oude Sufi's geest en goddelijke verbinding.

Avi Adir treedt op in concertzalen, festivals, yoga en kunst spirituele evenementen, en deelt tegelijkertijd een fusion mix van compositie en improvisatie. Een vrijheidsstroom die de verordening raakt, inspireert in eigen creativiteit en liefde voor zingen en dansen.

Elke uitvoering is een nieuwe stroom die zich in het huidige moment ontvouwt, afhankelijk van de situatie en de energie in de ruimte.

Onder het instrument dat hij speelt, zijn de Bouzouki, Silver Flute, Bansuri, Duduk, Shakuhachi, Ney en Harmonica.

'Muziek is mijn hulpmiddel om af te stemmen op mijn ware aard. Ik ben hier om de uitgestraalde golven van de goddelijke levenskracht te delen, die door ons heen stromen. '

Farid Sheek:

Farid Sheikhbahaei (Farid Sheek, 1994, Isfahan) speelt verschillende instrumenten, waaronder piano en Daf-instrument, waarmee hij op dit moment door Nederland tourt, concerten geeft en speelt op culturele evenementen.

Farid Sheek kreeg door zijn vader, die MA in muziek in Iran behaalde, de liefde voor de muziek met de paplepel ingegoten. Hij groeide in Iran, in een muzikale omgeving op, daardoor heeft hij de Perzische muziek in zich en dat beïnvloedt zijn muziek. Zijn doel is om de schoonheid van Westerse en de Oosterse muziek te combineren.

Deur open 19.30 u, aanvang 20.00 u.

Tickets online € 16,00 (exl. servicekosten) en € 20 aan de deur.

Koffie en thee staan klaar.

Share this event

bottom of page