top of page

leer de daf bespelen

De Iraanse Farid Sheek kwam in 2011 naar Nederland en biedt sindsdien muziek workshops aan. Hij leert daarin zijn cursisten de beginselen van het bespelen van de daf. Dit instrument is een traditioneel Perzisch percussie-instrument dat met de hand wordt bespeeld. Iedereen kan het leren, en met de muziek workshops van Farid beleef je een zeer leerzame en inspirerende middag. Farid geeft zijn muziek workshops zo vorm dat iedereen iets leert, of je nou wel of niet thuis bent in de muziek. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met het maken van muziek of het bespelen van een instrument kun je je aanmelden voor de workshop: Farid geeft les op elk niveau. Voor kinderen geeft hij speciale workshops. Voor hen zijn percussie-instrumenten extra leuk om te bespelen, omdat je eigenlijk alleen een stel handen en een instrument nodig hebt. Geen gedoe met het lezen van noten, maar gewoon lekker spelen. Dat geldt natuurlijk ook voor volwassenen. Ben je wel een muzikant of muziekkenner maar wil je eens een nieuw instrument te leren kennen, weer eens wat anders? Ook dan ben je bij Farid aan het juiste adres.

Inspiratie opdoen met muziek workshops

De muziek workshop is ook cadeau te geven: het perfecte geschenk als je iemand een inspirerende middag wilt geven. Natuurlijk kun je ook jezelf of vrienden en collega’s verblijden met een muziek workshop. De muziekworkshop van Farid kan worden afgestemd op elk gezelschap.

Tijdens de workshop muziek vertelt de Farid iets over zichzelf en zijn afkomst en stelt hij het instrument aan je voor. Daarna kun je zelf aan de slag gaan, uiteraard onder begeleiding van Farid. Zijn muziek workshops worden al jaren goed bezocht met bijzonder enthousiaste reacties van de deelnemers. Vaak inspireert het hen om nieuwe muziek te ontdekken, bijvoorbeeld uit de rijke Perzische traditie. Farid kan hier veel over vertellen en geeft je de nodige tips.

aanmelden

Als je je wilt aanmelden voor één van de muziek workshops van Farid doe je dat via de website. Hier vind je ook meer informatie over de verschillende workshops en kun je naar zijn muziek luisteren. Naast het geven van zijn muziekworkshop treedt Farid namelijk ook op, vaak met andere muzikanten die zijn instrument omlijsten. Neem dus vooral even een kijkje en laat je inspireren.

Wil je direct een workshop boeken of vragen stellen? Neem dan contact op. Je bereikt Farid het makkelijkste via het contactformulier op de website of via de mail: info@faridsheek.com  Ook kun je bellen naar 06 42 26 97 60.

Wil je meer weten? Wij vertellen het je graag.

Bedankt

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page