top of page

Percussie workshop volgen

Een nieuw instrument ontdekken kan veel creativiteit ontplooien in ieder mens. Laat je daarom inspireren met een percussie workshop van Farid Sheek. Percussie-instrumenten zijn laagdrempelige instrumenten. Dat wil niet zeggen dat het bespelen ervan eenvoudig is, maar wel dat je ermee kunt beginnen zonder noten te hoeven lezen. De juiste begeleiding is daarbij wel van belang. Als je op zoek bent naar een originele en bijzondere percussie workshop, dan is de workshop van Farid Sheek iets voor jou.

Farid is in 2011 naar Nederland gekomen en bespeelt de daf op excellent niveau. In de percussie workshop speelt dit traditionele Iraanse instrument dan ook de hoofdrol. De workshop kan ook op locatie gegeven worden, voor jezelf of met vrienden, familie en collega’s. Een ding is zeker: een workshop percussie van Farid staat garant voor inspiratie, een leerzame middag en vooral plezier.

Onder leiding van Farid leer je de daf kennen. Dit instrument is eeuwenoud en kent bijzondere, zuivere klanken. Het instrument kan worden gebruikt in combinatie met andere percussie-instrumenten, maar ook met andere instrumenten zoals de piano. Naast muzikale workshops geeft Farid ook regelmatig concerten met andere musici. Als je je opgeeft voor een workshop percussie van Farid krijg je natuurlijk ook zijn muziek te horen. Zo vang je twee vliegen in één klap.

Wat deze workshop extra bijzonder maakt is dat Iraanse muziek heel anders dan de muziek die we in Nederland of in de westerse wereld kennen. Je kunt daarom op heel eenvoudige wijze je horizon verbreden met deze daf workshop. Het is interessant voor ervaren muzikanten én beginners, en je beleeft vooral veel plezier aan een middag met Farid. Een voorproefje vind je online, waar je de muziek van Farid alvast kunt beluisteren. Daar maak je kennis met de bijzondere klanken van de daf en weet je wat je kunt verwachten van de workshop.

leer de daf kennen

Geef je op

Ben je enthousiast geworden? Geef je dan op voor een percussie workshop bij Farid. Dat kan heel eenvoudig via zijn website. Hier vind je ook meer informatie over Farid zelf en zijn muziek. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer weten, bijvoorbeeld over een percussie workshop op locatie? Neem dan contact op per mail op info@faridsheek.com . Liever persoonlijk contact? Dat kan ook. Bel in dat geval naar 06 42 26 97 60. Wordt er niet opgenomen omdat Farid bezig is met een workshop, spreek dan een bericht in of maak gebruik van de mail of het contactformulier op de website.

Wil je meer weten? Wij vertellen het je graag.

Bedankt

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page